Jep, olin reipas ja lähdin illalla salille. Oikeestaan oli pakko sillä ohjaajan vaihto vaivas mieltä ja halusin saada asian pois päiväjärjestyksestä. Kannatti mennä sillä uus ohjaaja on Harri, just niinku olin suunnitellu/toivonu. Harrin pitä soitella alkuviikosta. =)

Salin puolelle päästyä rupes tekee hirmusesti mieli jumpata olkapäitä :D Mopo sit karkas käsistä ja innostuin vähän liikaa xD Homma näytti suunnilleen tältä:
    * pystypunnerrus smithissä 3xmax+kaks lisää 10-15-15-10 kg
    * vipari sivulle: 1xmax --> 4kg , 3x10 ---> 6kg yks ketara kerrallaan
    * pystysoutu/hauis "kääntö" taljassa yhistelmä 3x10 ---> 20 kg
    * loppuun vielä "täytteenä" suorin jaloin mavea ja vartalon ojennuksia.

Treeni siis tosiaankaan ei ollu mitenkään ennalta suunniteltu ja tein vaan sitä mitä mieleen juolahti.
Pitkästä pitkästä aikaa kokeilin myös pystysoutua. Monesti ennen se on tuntunu ikävältä oikeessa olkapäässä, mutta tänään ei ainakaan pikku painoilla tuntunu pahalta, päin vastoin.

Ens viikolla treenit on todennäkösesti vähän hajanaiset juurikin tuon ohjaajan vaihdoksen ja uuden ohjelman takia. Innolla kuitenkin ootan mitä tuleva ohjelma pitää sisällään. Omassa mielessä kummittelee ajatus kaksi jakoisesta ohjelmasta, sillä se olisi helppo soveltaa kävipä salilla kaks, kolme tai neljä kertaa viikossa. Ens viikolla sen sitten näkee...
864459.jpg
Oheen on pakko vielä lisätä kuva Santusta, jonka löysin vanhoja kuvia katellessa. Tuo kuva saa väkisinki hymyn huulille <3 Ja joo, oon viimeinki oppinu lisäämään kuvia tänne xD