Eilinen oli tosiaan totaali lepopäivä jo ihan senkin takia että aamusta saakka oli pää kipeä. Aivan kuin päänahka ois ollu pari numeroo liian pieni. Inhottava tunne. Eikä buranaa ollu :(
Santtu onneks piristy iltaa kohti mentäessä, mutta tänä aamuna oli poika taas huonona. Siirsin poitsun häkkiin lepäämään ja annoin särkylääkkeen. Tästä hyvästä poju sitten piristyi ja pystyttiin ihan ok aamulenkki tekemään. Ok siinä mielessä ettei kävely ollu pelkkää lompsimista vaan Santtu jaksoi olla kiinnostunut hajuista ja ympäristöstään. Häkki lepo jatkuu edelleen.. Ja kovin yritän miettiä tarvitaanko lääkäriä vai ei. *huoh*

Koska Santtu oli parempi ja oma olokin oli ihan ok kävin salilla reenaamassa jalat ja vatsan. Kyykyssä tuli pieni laskuvirhe paholainen ja painot nous isommaks ku olin alunperin suunnitellu mut hyvin nousi siitä huolimatta. :D Prässissäki liikku 130kg melko kevyesti. Reiden koukistus oli tänään se heikoin lenkki. Tais kyykyt verottaa voimia sen verran.
Vatsojen tekeminen oli yhtä tylsää kuin aina ennenkin :D En tiiä mikä niissä on, mutta koskaan en malttais tehdä niitä 8+2 sarjaa :D Polte oli ainakin kiitettävä jos ei mitään muuta!

Jees, mut nyt syömään puurosatsi loppuun. Sitten pyykkikone päälle, Santtu pienelle lenkille ja sit taas ruokaa napaan.. Viideks sit töihin kuten tavallisestikkin.