Nyt ku tällä viikolla on puntit pannassa aattelin taas herätellä henkiin noita loikkatreenejä. Vähän pelkäsin mitä selkä tykkää ajatuksesta ku se on aamun kipuillu vähäsen. Selkä ei kuitenkaan aiheuttanu harmia vaan akillesjänteet jotka veti pahemman kerran juntturaan ku lämmittelin intervallityyppisesti hölkkäillen valotolppien välejä (kävely-hölkkä-hölkkä-kävely-hölkkä-hölkkä jne.). Onneks venyttelyt autto sillä tuntu et koivet ois ollu tulessa tuolta nilkkojen alueelta. :(
Tarkotuksella jätin loikka-osion edellisiä kertoja kevyemmäksi, sillä kunto on tosi huono ja halusin edelleen varoa selkää. Aattelin et kävis sit joku toinen päivä tekemässä vastaavanlaisen kevyen treenin ja siten kohottaa kuntoa paremmaks.  Tuntuu pahalta, jos yrittää liikaa heti, minkä sain huomata ekassa loikkatreenissä ku päätin mennä vähän liian tiukkoja mäkisprinttejä tekemään :D Tuntu et pumppu hyppää rinnasta ulos ja se teki kipeetä!! Mutta vahingoista viisastuu =)
Loppuun tein vielä muutaman sprintin tasaisella juosten kaksi valotolpan väliä ja kävellen palauttelin sykkeet taas kohilleen. Positiivisinta koko touhussa oli et sykkeet laski tosi nopeesti, mikä ilmeisesti kertoo et palautuminen toimii. :)

Huomenna varmaan meen salille, jos kaverikin on lähössä. Kevyesti pumppaillen aattelin käydä yläkroppaa läpi. Pienet painot ja toistoja 15, yks liike per lihasryhmä. Samalla vois tehdä sit oikein urakalla kyykkyharjotuksia... Katellaan sitä sit huomenna...

Tänään alottelin myös vähän "kiristelemään", tähtäimessä siis syyskuun alku. Herkkuja ois tarkotus rajottaa ja hiilareita pienentää. Plus tietty lisätä aerobista. Tarkotus ei oo pahemmin kaloreita vähentää vaan muuttaa syömisiä parempaan suuntaan ja lisätä proteiinien määrä. Saa nähdä onnistuuko yksikseen vai tarttenko apuja.

Nyt pitäs lähtee kauppaan hakemaan hedelmiä ja raejuustoa :D Ja Jussille (<3) jotain syömistä...