Kyllä osaa aika mennä nopeesti. Vastahan koulun puolesta alko loma ja kohta se jo loppuu.. Kesä menny ohi tosi nopeesti, vaikka onhan tätä viellä muutama viikko jäljellä ;) Ehkä vaan masennuin ennen aikojaan ku piti yks kirja tilata :D Ja sähköpostiin oli tupsahtanu etätehtävät mitkä pitä olla kuukauden päästä tehty :D
Jussillaki vähän reilu viikko töitä jäljellä ja sit ansaittu parin viikon loma. Kuitenki se piru livistää pois Joensuusta ja jättää miun yksin :( Ku ei meikäläisellä oo mahollisuutta pitää lomaa. Pakko sitä rahaa on jostain nyhtää. Ketuttaa! No, lomailuhan on tunnetusti täysin yliarvostettua ;)

Viikonloppu jäi sit omien treenien osalta aika mitättömäks. Lauantaina tosin äitin kanssa tassuteltiin retretissä ja illalla innostuin virveliä heittämään, tuloksetta :D Mut lenkille en siis edistyny. Sunnuntaina oli maha tosi kipee ja muutenki oli tosi paha oli ja kyseessä EI ollu krapula! Iltapäivällä kävin kuitenkin tekemässä metsään jäljen Santulle. Tällä kertaa maltoin tehdä huomattavasti pidemmän kuin aiemmin enkä laittanu namia joka askeleelle. Poitsu selvitti jäljen aivan mahtavasti! Vauhtikin oli hieman maltillisempi ja koira keskitty tehtäväänsä hyvin. Välillä Santtu hävisi jäljeltä mutta löyti sen sitten nopeasti uudelleen ilman miun ohjausta. Mahtavaa! Ainoo moka oli loppukaadolla, jossa koira sekos hajuissa ku ei Jussin kanssa tajuttu kiertää paikkaa tarpeeksi kaukaa vaan hölmöinä pyörittiin siinä jonka seurauksena koira meni hajuissa sekasin. Positiivista siinä oli se, että Santtu näköjään jäljestää askelten hajun perusteella, ei niinkään makupalojen perusteella. Ja virheistä aina oppii. =)

Omista treeneistä asiaa seuraavaks...
Maanantaina oli selkä/hauis päivä (kuten tavallista). Ylätaljassa tein pudotussarjoja ja pumppi oli aivan mahtava! Vois joskus kokeilla myös toisin päin, että alottaa pienellä painolla ja lisää painoa aina kun on vaikka 10 toistoa tehny. Muutenki selkätreeni meni perille just niinku pitikin.
Haukkari treeni sen sijaan ei ollu mitenkään hyvä :D Paukut loppu kesken, mutta tuntuma oli hyvä. Sisulla tein viellä taljassa haukkareille muutaman pudotussarjan.

Eilen tiistaina tein rinta-ojentaja treenin. Penkit tuntu hyvältä kaikki kolme. Ainoastaan normi penkissä otin tangon liian alas ja liian ylös joten ei se siitä enää noussu, mut se oli oma tekniikkamoka.
Ojentajissa kaikki tuntu hyvälle. Ja viimeinki sain ranskikseen lisättyä painoa. Jeij! Taljassa tein viel ojentajille muutaman pudotussarjan. Oli hyvä tutina. Loppuun viellä crossia 20 minuuttia.

Tänään on salitreenien puolesta vapaapäivä. Aamulla kävin parin kilsan reippaalla lenkillä Santun kanssa raikkaassa vesisateessa ;) Sitte pyöräilin kaupunkiin moikkaamaan kavereita ja samalla kävin vähän shoppailemassa. =) Mukaan tarttu pari paitaa, treenitoppi, palkkarijauhepussi ja uus sheikkeri.
Iltapäivällä jos ei sada vois käydä kentällä ottamassa vähän tottista. Noutoja vois tehdä ja samalla vahvistaa koiran niskaa ja selkää. Täytyy siis toivoa ettei sada =)

Mutta nyt kauppaan ja siivoomaan...