Huh, täytyy kyl nostaa hattua ihmisille, ketkä jaksaa ahkerasti ja säännöllisesti pitkän aikaa punnita ruokiaan tarkkaan. Tai sit vaan itellä ei oo rutiinia kyseiseen touhuun ja homma kyllästyttää jo nyt kolmen päivän jälkeen. :D Sisulla kuitenkin jatketaan ainaki tää ja ens viikko. Siinä ajassa saa melko hyvän käsityksen siitä mitä syö ja miten paljon syö.
Niin kuin ajattelinkin syön yhä edelleen turhan paljon hiilareita. Rasvaa kuvittelin saavani tarpeeksi, mutta toisin on käyny. Niinpä yritän nyt nipistää hiilareista ja lisätä hieman rasvojen määrää. Ostinki kaupasta manteleita tänään ja niissähän on mukavasti rasvaa eikä niitä todellakaan tee mieli syödä kovin montaa kerralla/päivässä.
Kalorimäärät ovat suht ok. Kuitenkin hieman voisi ainakin korkeampien kaloripäivien kalorimäärää hieman lisätä.
Huomattavasti paremmalta kuitenkin vaikuttaa verrattuna viime tammikuuhun, jolloin viimeksi punnitsin ruokia.

Sitten treeneihin...tai treenittömyyteen. :D
Eilen kävin jumppaamassa rinnan ja ojentajat. Penkki kulki hyvin, tällä kertaa ei paukut loppunu kesken. Vinopenkki kässäreillä tuntui hieman olkapäissä ja kuului vain mahtava rutina ja pauke olkapäistä. EIvät kuitenkaan kipeytyneet.
Ranskiksessa sain hyvin pidettyä liikkeen puhtaana kaikissa sarjoissa, enkä ruvennu ranteilla vääntämään väsyessä kuten normaalisti oon tehny.
Loppuun viellä tuttuun tapaan huristelin crossilla 20 minsaa "rolling"-ohjelmalla. Keskisykkeeksi mittari kellotti 160. Eikä ees pahalle tuntunu!

Tänään oli sit vapaapäivä salilta. Edes lenkille en edistynyt sillä Santtu on kipeenä ja lenkit kesti (aamulla, päivällä ja illalla) hurjat 15 minuuttia hitaasti köpötellen koiran vauhtiin mukautuen.
Että voi tehdä pahaa. kun näkee toisen kipeänä. Häkkilepoa vaan ja särkylääkettä. Toivottavasti ei tartte lekuriin turvautua, sillä se maksaa mansikoita. Tuntuu ettei vastoinkäymiset ota loppuakseen. :( Se ois jo kolmas kerta lääkärissä puolen vuoden sisään. Ensin oli siis suurentunut eturauhanen, sitten syylä huulessa mikä poltettiin pois ja nyt sitten tämä selkävaiva. :( Pientä koetellaan...

Huomenna taas salille. Vuorossa jalat. Toivottavasti saan yöllä unta, kun tuo koira huolettaa sen verran. :(