Alkaa olla kevyt viikko päätöksessä. Viikon lepo punteista on tuntunu hyvältä. Toinen punttitreeni jäi tekmättä, mutta se tuskin haittaa. Samoin myös toinen loikkatreeni jäi tekemättä (ellei sit tänään viel innostu). Iltasin oon huomennu, et uni ei meinaa tulla ku ei oo itteensä päivällä väsyttäny. Ilmeisesti vedän sit punttitreenit täysillä, koska samanlaista väsymystä en saa "pelkällä" lenkkeilyllä aikaseks.

Ens viikon treenejä/muutenki tulevia treenejä oon suunnitellu sen verran, että ensimmäisen viikon vedän suoraan 10 toistolla, aivan normaalista mutta toiseen kymppi-viikkoon lisäilen joihinkin liikkeisiiin pudotussarjoja, esim. ylä- tai alataljaan, taljassa tehtäviin hauis-/ojentajaliikkeisiin sekä penkkipunnerrukseen, jonka teen käsipainoilla. Sit taas kaheksan toiston viikko ihan normaalisti. Täytyy kokeilla mitä kroppa tykkää. Kuukauden päästä täytyyki varmaan ohjaajan kanssa miettiä, jos treenit mahuttas kolmeen päivään, kun kuitenki koulu on etusijalla ja jossain välissä ois töissäki käytävä. Ja lokakuussa odottaa eka harjottelu, joka tulee varmasti olemaan rankka. Lisäks toivosin et saisin viikko-ohjelmaan sisällutettyy yhen kehon hallinta- tunnin esim. pilatesta, body balancea tai muuta vastaavaa.

Ruokailuista sen verran, et proteiinien määrää oon tietosesti lisänny. Mutta on sitä tullu myöskin herkuteltua. *nolo* Kuitenki pääpaino on kunnon ruoassa. Jokaisella aterialla oon myös vetäny kasviksia naamariin ihan urakalla. Nam! :P

Huomenna siis takas salille. Toivottavasti ei sada et pääsen testailemaan uutta pyörää!