Aamulla nousin urheasti Jussin kanssa samaan aikaan. En tosin nukkunu kovin hyvin, sillä illalla kuuntelin miten Santtu veti rallia pitkin kämppää.. Millon hankas korvia, millon joi ja millon muuten vaan touhotti ympäriinsä. Ei vissiin oikeen sitäkään nukuttanu :D Aamuyöstä heräsin siihen ku Santtu kinuaa sänkyyn. Ois pitäny pyllystä olla auttamassa, mut en jaksanu nousta.... ja sit soikin jo kello.
Aamulla siis poju oli varsin pirteä ja mietin pitkään soitanko lekurille vai en. Kuitenkin kun tulin kotiin heitettyäni Jussin töihin oli poju taas alakulonen. :( Pienessä ajassa vointi muuttuu. Soitin siis lekurille ja selitin selkä ongelman ja korva ongelman. Aika saatiin vasta maanantaiksi, mutta apteekissa oottaa korvatipparesepti iltapäivällä. Muuten mennään viikonlopun yli samoin ku tähänki asti... lepoa ja kipulääkettä.

Olin laiska ja hurautin salille autolla. Heti piti tilaisuus käyttää hyväksi :D Salilla jumppailin olkapäät. Pystypunnerruksessa on painot noussu nyt tasaisesti ja hyvältä on tuntunu. En tosin saanu samaa poltetta aikaseks ku viime viikon pudotus sarjoilla mutta voin vannoa että kyllä tämäkin jumppa otti olkapäihin!
Kävi vaan ärsyttämään ku aina perjantai aamupäivällä salille sattuu samaan aikaan nainen joka tykkää hamstrata peilitilan kokonaan itelleen kässäreitten luota. Pöh. Murrrr...
Lopuksi purin ärsytystä kyykkyharjotuksiin ja crossiin, millä huristelin 20 minuuttia rasvanpoltto ohjelman mukaan. Keskisykkeenä 165. Jeij! Nappasin lehden crossailun iloksi, kun unohdin mp3:n kotia. 20 minsaa ei ollu aika eikä mikään! Ja lehtee en kerennu lukemaan ees puoleen väliin!

Kotona odottelikin sit varsin mukava yllätys. Santtu tuli ovelle vauhilla vastaan VAIKKA sen PITI olla häkissä :D Poju oli sit tökänny häkin oven auki ja livistäny. Kyllä nauratti. :D Noh, ainakin sillä on taas parempi olo. <3

Viikonloppuna vois lähtee kokeilemaan rulliksia pitkästä aikaa, jos muru lähtee henkiseks tueks pyörällä mukaan.
Nyt taidetaan lähtee Santerin kanssa vähän happea haukkamaan, jos vaikka Jussikin pääsis tänään hyvissä ajoin töistä pois.