Meni sit viikonloppu tautia parannellessa.  Tulipahan samalla levättyä kunnolla. Vieläki on ääni maassa ja limaa hengitystiet täynnä mut kyl se siitä.
Salilla kävin tekemässä kevyen selkä-hauis jumpan. Hyvällä tuntu. Jopa selkään sain hyvän tuntuman. Johtuen ehkä siitä että painot oli pienet ja tarkotuksella keskityin tekniikkaan. Olo on nyt parempi ku koko viikonloppuna! =)

Viikonloppu oli siis urheiluitten osalta jäissä, mutta Santulle kävin jäljen tekemässä sunnuntaina. Olin olevinaan nokkela ja tekeväni teknisesti vaativamman jäljen mutta ei... Santtu meni hienosti jäljen alusta loppuun ilman haparointia. Tottiksessa ois kyl ollu toivomisen varaa, mutta eilen poika teki niin hienot tottiksen että annettakoon sunnuntai anteeksi ;)
Täytys varmaan kokeilla, että tekis kaks suunnilleen saman mittaista jälkeä ja kävis ne läpi samalla "treenikerralla". Miulle ku jostain syystä on vaikeeta tehdä kerralla pidempää jälkeä. Teen vaan aina tosi lyhyitä ja oon sit onnellinen ku koira on hyvä :D Yritän vissiin päästä helpolla :D