Eilen en mitenkään enää jaksanu kaheksan jälkeen illalla vääntäytyä salille vaan jätin viikon viimisen treenin tälle päivälle. Toivottavasti pääsen perjantaina tekemään vielä treenin ennen viikonloppua, jos en tulee treeniä vähän turhanki paljon putkeen. Oon huomannu et kolme treenipäivää peräkkäin on aika maksimi mitä tää kroppa kestää ilman lepo päivää. Pääkopallekki tosi tärkee se yks lepopäivä keskellä viikkoa.

Tänään siis kävin aamupäivällä tekemässä olkapää-pohje jumppailun. Salilla oli kivaa olla ihan yksin :D Saipahan ainaki olla rauhassa ;)
Tällä kertaa pystypunnerrus smithissä ei käyny tuohon oikeaan olkapäähän yhtä ikävästi ku ekalla kerralla. Kuitenki viimisissä toistoissa tuntu ikävä pistos takaolan puolella. Mikähän siinäki on.. Painoja ei oo nimekskään, joten siinä tuskin voi olla syy. Jos se ei ala menemään kivuttomasti täytynee jutella ohjaajan kanssa... Muuten oli jees treeni. Loppuun tein vielä vatsoja pallolla.

Iltapäivällä napattiin koira autoon jälkitavaroiden kanssa ja suunnattiin utran harjuille treenaamaan jälkeä sekä lenkkeilemään ihanassa maastossa. Nyt tein kaks suunnilleen saman mittasta jälkeä. Taas sain huomata, että oon liian malttamaton ja jätän jäljet aivan liian lyhyiksi!! Koira toimi aivan mahtavasti, ja veto oli hirmunen. Ei auttanu vaikka miten yritin narun päässä jarrutella. :D Ens viikonloppuna uusiks, kun lähdetään Juhannuksen viettoon mökille. Jos vaikka sillon tajuaisin paremmin tehdä PITKÄN jäljen.