Juhannus oli ja meni...ja meni l'hinnä vaan syödessä. Lenkillekkään en itteeni saanu usutettua, kun oli sen verran menoa koko ajan. Kovat oli suunnitelmat tehdä Santulle jälki mökillä ollessa, mut jäi sit seki tekemättä. Nooh, pikkuvikoja :D

Treenien suhteen se ois rankka viikko menossa, siis toistoja kaheksan. Maanantain selkätreeni tuntu tosi hyvälle ja sain tuntuman selkään heti. Mahtavaa! Eikä kädetkään oikutellu, kun painoja lisäilin ylätaljaan ja alataljaan. Oiskohan se puristusvoimaki kasvanu?
Tänään kävin tekemässä rinta-ojentaja treenin. Harmi vaan etten tällä kertaa saanu varmistajaa mukaan, mutta nousi se rauta penkissä silti :D  37,5kg nous kaheksan kertaa suht helposti. Olo ois kyl varmistajan kanssa ollu huomattavasti parempi. Olkapäät paukkui taas varsinki vinopenkkiä tehdessä, mutta eivät kipuilleet. Kaikki vaikuttaa siis hyvältä ainakin tähän mennessä. =)

Santun kanssa oon käyny tekemässä tottista ja noutoja. Tulostelin tokon alokasluokan liikelistanki joita aattelin ihan tosissaan ruveta harjottelemaan. Suurin ongelma tulee varmasti seisomisen kanssa, mitä ei olla tähän mennessä harjoteltu yhtään. Lisäks ois kiva tietää miten poju malttaa pysyä paikoillaan, kun vieressä (3 metrin päässä) on toinen koira/koiria.
Tänä iltana kävin viellä juoksuttamassa Santtua pallon perässä viereisellä kentällä. Vaikuttaa vähän et on pojulla päässy kuukauden aikana kunto hieman laskemaan. =/ Ois varmaan fiksua alkaa rauhallisesti sitä kuntoa taas nostamaan, "vanhus" kun on kyseessä.

Tekemistä siis riittää ihan tarpeeks, eikä yhtään tunnu et ois lomalla. :D Ens viikolla ois sit tarkotus alotella vähän kiristelemään... Tähtäimessä siis syyskuu ;) Tarkotuksena lisätä aerobista harjottelua ja vöähentää herkkujen syömistä ja lisätä kasvisten määrää sapuskassa. Jos oikein reipas ois punnitsis ainaki muutaman viikon ruokia ja laskeskelis kaloreita. Saa nähdä jaksaako ;)