Eilen oli ansaittu vapaapäivä teenistä. Päivä meniki sit lusmuillessa enkä saanu oikein mitään aikaseks ja kokoajan oli tosi väsyny olo. Yöllä taas yskitti mikä valvotti, oiskohan väsymys siitä sit johtunu.

Tänään kävin tekemässä uuden ohjelman ekan jalkatreenin. Kyykyissä yliarvioin itteni, mut hammasta purren tein sarjat loppuun :D Prässissä otin sit vähän takasin ja kaks ekaa sarjaa meni painoja hakiessa. Nooh, vahingoista viisastuu. Etureidet oli kyykkyjen ja prässin jälkeen jo aika kuitti, joten reiden ojennukset meni säälittävän pienillä painoilla. Ei oo uus asia ;) Reiden koukistukset meni taas painoja hakiessa. Vaikee arvioida omia voimia. Taidan siirtyy takareisiä tekemään pakalliseen laitteeseen ja unohtaa levyillä leikkimiset.
Vatsoja tein käsketyt 8+2 sarjaa. Seuraavalla kerralla vois enemmän keskittyy istumaannousuihin ja pallon kanssa masupalojen rääkkäämiseen. Koneilla tehtynä en tunnu saavan yhtä hyvää poltetta. Se vaan aina pitää mennä sieltä mistä aita on matalin :D

Kaverilta tuli kivaa palautetta miun kunnosta. Yläkropasta kuulemma näkee jo nyt että kehitystä on tapahtunu. Ei paha :)
Ens kuussa ois tarkotus alotella vähän kiristelemään, tähtäimessä syyskuun alku. Asiaa ei vaan yhtään helpota se että mieheke kantaa kotia ties mitä herkkuja, kun mie oon töissä ja jättää sit niitä levälleen joka paikkaan.

Tänään tuli uudet treenivaatteetkin. Housut on aivan mielettömän ihanat!! <3 Toppia varten täytyy vähän tätä keskikehoa saada uuteen uskoon ;)

Santullaki on vaan tytöt mielessä. Pojalle ei maistu ruoka muuta ku pitkän ajan kuluttua kupin nenän eteen laitosta. Se murisee herkästi omalla paikallaan. jos liian lähelle sattuu tulemaan. Lenkillä korvat häviää, kun tuoksut vie mennessään. Ihanaa tämä kesä ;)
Tällä nykysellä asuinalueella on kyl niin paljon koiria ettei ihmekkään että Santulla (ja muillaki poitsuilla) on päät vähän sekasin.

Joo, mut nyt viemään tuo casanova ulos ja illaks sit töihin Joensuun raveihin.