Tuli oltua viikonloppu Savonlinnassa vanhuksia moikkaamassa äitienpäivän kunniaksi, tottakai. Ja kuinka ollakkaan sinne kun pääsee ruokahalu ottaa vallan ja koko ajan pitäis olla jotain syömässä :D Jotenkin onnistuin ahneudesta huolimatta välttää ylimääräsiä herkkuja ja panostin ihan oikeeseen ruokaan. Hyvä minä! Tottakai piti myös baarissa käydä pyörähtämässä ja moikkaamassa rakkaita tytskyjä! <3 Suuren suuri kiitos vielä tytöillä aivan mahtavasta illasta!! Ootte ihania <3

Treenit on nyt ollu vähän jäissä. Kroppa tuntu loppu viikosta todella väsyneelle, joten katoin parhaimmaks lepäillä kunnolla. Tästä viikosta tulee muutenkin kevyempi viikko, kun on muuta menoa sen verran. Samoin taitaa käydä ensikin viikolle, mutta sitten alkaa kunnon treenit, kun ei ole koulukaan häiritsemässä treenisuunnitelmia ;)

Koiran kanssa lenkkeillessä suunnittelin myös tulevaa loikkatreeniä/-treenejä. Puolivahingossa sattui silmään sopivat portaatkin joita tuun kesällä loikkimaan ees sun takasin. Mitähän mieltä ihmiset on? ;) Pitäköön hulluna, ei haittaa! Pääasia on , että kroppa (erityisesti takalisto) muokkautuu tehokkaasti. Samalla saa olla ulkonakin ja jää salilta yksi jalkatreeni pois. Tosin en oo tähänkään mennessä tehny salilla kuin yhen jalkatreenin viikossa, mutta tuloksetkin on sen mukaiset.

Mutta nyt syömään ja illaks töihin...