Kuten jo otsikkokin vihjaa alotti tämä tyttö kesäloman! Jee!! Lomasta tosin ei oo tietookaan ku töitä on kuutena iltana viikossa, ja välillä 7 iltana viikossa. Huoh... Mut onneks on sentään päivät vapaat. On aikaa treenata salilla ja tottakai Santun kanssa. Eilen just olikin kaverin kanssa puhetta, että yritetään löytää yhteistä aikaa niin että päästään käymään vähintään yhessä mätsärissä. Mieluiten tietysti useemmassakin ;)

Viime viikolla en käyny salilla ku vaivaset kaks kertaa. Aikaa ei ollu ja eilen oli niin upee ilma et ei tehny mieli sisätiloihin liikkumaan. Tänäänki oli aamulla fiilikset kaikkee muuta ku hyvät jalkapäivää ajatellen, mut ihan kohtalaisesti se sit meni..
Ekaa kertaa tein kyykkyjä smithissä ja asento säily tosi hyvin! Kyykyistä sai syvempiä eikä akillesjänteet tuntunu pahalta. "Normi"kyykkyä tehdessä ongelmaa tuottaa nuo akillesjänteet, minkä takia liike on tosi pieni. Askelkyykyssäkin pysy asento paremmin! Mahtavaa!! Lisäks testailin vielä vaakaprässiä. Ihan jees... Vatsat tein pallolla, joten huomenna on masupalat kipiät :D Sit kyljet taljassa ja kaiken huipuks crossailin 12 min intervallin "loppuverryttelyks".
Huomenna sit vuorossa selkä... Ja keskiviikkona tapaan omaohjaajan ja käydään uus ohjelma läpi.

Jees, mut nyt puuroa poskeen ja illaks taas töihin.. Kuten tavallista...