Taas olisi yksi viikko lopuillaan. Viikko päättyy varsin hyvillä mielin, sillä harjoittelu on takana, opparin suunnitelma edistynyt mukavasti (+palautettu maanantaita varten), olen päässyt taas treenaamaan ja edessä on vapaa viikonloppu täynnä mukavaa ohjelmaa.

Tänään tosiaan menin salille hirmuisella innolla tekemään sellaista yleispätevää kokokropan treeniä. Noh, into hieman lopahti kun ensimmäiseksi oli erimielisyyksiä sykemittarin kanssa (se näytti ihan höpöhöpö lukemia), ipodista oli akku loppunut (se ei päästänyt äännähdystäkään) ja lopulta onnistuin treenatessa satuttamaan sormeni (en kuitenkaan pahasti). Sain kuitenkin kasaan varsin mukavan treeniin. Liikkumattomuus tuntui yläselässä, olkapäissä ja epäkkäissä jumina, johon ei edes kunnon keppilämmittely tuntunut auttavan. Tässä sitä taas huomasi, kuinka tärkeä tuo salitreeni meikäläisen yläkropalle onkaan!
Tälläistä tuli tehtyä tänään:

a) Kulmasoutu vo: 1x40kgx12, 2x45kgx12 (kevyttä kuin mikä!!)

b) Viparit sivulle: 3x5kgx20

a) Vinopenkki kp: 3x15kgx12

b) Viparit taakse: 3x6kgx12

a) Hauiskääntö taljassa: 1x25kgx12, 1x27,5kgx12, 1x30kgx12

b) Ojentajat taljassa narulla: 1x25kgx12, 1x27,5kgx12, 1x30kgx12

Jalkojen nosto lattialla pieni jumppapallo jalkojen välissä 3x15

Loppuun aerobista yhteensä 15 min eri laitteilla (á 5 min/laite)

Huomasi taas kuinka suuri vaikutus mielimusiikilla on treeniin. En väitä etteikö radiossa soitettasi hyviäkin biisejä, mutta kyllä se hieman aggreja syö, jos esim. vinopenkkisarjan aikana soi joku suloinen hemppisbiisi ;)
Ipodini on suurimmaksi osaksi täytetty metallilla tai nopeatemposella popilla ja tietyt biisit pyörivät siellä pitkään vaikka luulisi niiden alkavan jo kyllästyttämään. Esim. Slipknotin Psychosocial antaa aina mahtavan fiilikseen ja sen avulla löytyy voimia enemmän kuin uskoisi. ;)

Tästäpä onkin hyvä jatkaa Ipodin täyttöä aivan uusilla biiseillä :)