Alkaa taas olemaan se aika vuodesta, kun ihmiset miettivät ja uhoavat muuttavansa elämänsä terveelliseksi, heti joulun ja jouluherkkujen jälkeen..
Sali, jossa käyn mainostaa ilmaista treeniaikaa aina tammikuun puoliväliin + ohjauksen kaupanpäälle.. Kummasti onkin jo uusia kasvoja vanhojen seassa näkynyt, mutta epäilen kovin, että n. puolet heistä lopettavat heti, kun ilmainen treeniaika päättyy..
Kaikki aivan varmasti tietävät sen ihanan olon, minkä liikunnasta ja tervellisestä ravinnosta saa. Kroppa kiinteytyy, iho, ruoansulatus ja hormonitoiminta voi paremmin puhumattakaan lisääntyneestä energisyydestä.. Kuitenkin se "uusi" elämä loppuu ja hyvin nopeasti.. Tiedän oikein hyvin kokemuksesta ettei todellakaan ole helppoa yhdistää kolmivuorotyötä, kotia, lepoa ja treenejä, mutta pienellä etukäteissuunnittelulla kaikki on mahdollista. Eikä siellä salilla/jumpassa tarvitse käydä neljää kertaa viikossa, kaksikin kertaa on jo monelle hyvä saavutus!

Itsekkään en ole elänyt kulunutta puolta vuotta hyvin ja se myös näkyy ja tuntuu kropassa! Pienikin vastoinkäyminen mikä eteeni tulee saa minut syömään huonosti ja laiminlyömään fyysisestä kunnosta huolehtimisen. Kuinka saada muutoksista pysyviä? Mistä saada se voima ottamaan itseään niskasta kiinni, kun ei jaksaisi yhtikäs mitään tehdä?

Viimeisen parin viikon aikana olen saanut itseäni niskasta kiinni. Tänäänkin kävin tekemässä salilla varsin mukavan työntävien lihasten treenin..
- Vinopenkki kp: 3x15kg; 10
- Pystypunnerrus kp: 3x12,5kg; 8
-a) Viparit sivulle istuen: 3x5kg; 15
-b) Viparit eteen: 3x5kg; 15
- Kapea penkki: 32,5kg-35kg-35kg; 8
- Push down taljassa narulla: 35kg-37,5kg-37,5kg; 12-10-10
- Davidin vatsalihaslaite 3x35kg; 20
Loppuun vielä 5min soutua + 5min crossailua...

Huomenna jos inspiraatiota löytyy voisi tehdä jalkatreenin, edellisestä onkin taas kulunut aivan hävyttömän pitkä aika! Tai sitten ravaan ympäri kaupunkia etsiskelemässä viimeisiä joululahjoja ja lysähdän kotisohvalla enkä jaksa siitä enää siirtyä yhtään minnekkään... ;)