Kaikki se takapakki, mitä olemme viime kesästä lähtien kohdanneet sai mitä raskaimman päätöksen viime viikolla, kun Santtu-rakas nukkui pois.
Olo on raskas ja tyhjä ja kotona oleminen ahdistaa. Mikään ei kiinnosta ja päivät vain matelevat eteenpäin.

Santtu jätti sanoin kuvaamattoman suuren aukon meidän elämään ja yhteistuumin Jussin kanssa päätimme aloittaa etsimään uutta koiraa. Onneksemme tästä aivan läheltä löytyi spanielikasvattaja, jolla oli vielä yksi pentu vapaana lokakuun alussa syntyneestä pentueesta.
Sunnuntaina kävimme sitten pieni palleroita katsomassa ja olimme molemmat täysin myytyjä saman tien. Eilen sitten varmistui, että pienen pieni maksa-valkoinen poitsu muutta ihastuttamaan ja vilkastuttamaan elämäämme tämän viikon perjantaina eli 4.12.

Nyt tuntuu siltä, että elämä on löytänyt taas tarkoituksensa ja tulevaisuus näyttää valoisammalta kuin pitkiin aikoihin. Ehkäpä meidän onni nyt lopulta kääntyi?

Perjantaihin on kuitenkin pitkä aika ja paljon on tehtävää, kun koulukin jatkui kahden kuukauden harjoittelujakson jälkeen. Varsin mojova määrä tehtäviä olisi palautettava sekä tenttiin luettava. Nyt on kuitenkin kaikessa elämänriemussa tehtävät tehty ja huomenna ne olisi tarkoitus opettajalle palauttaa. Arviointini, jonka sain ohjaajiltani oli aivan uskomaton. En meinaa sitä vieläkään uskoa ja luen heidän kirjoittamaa palautetta yhä uudelleen ja uudelleen. Ei sitä aina saa lukea niin kauniita asioita itsestään ja olemisestaa. :)

Kuinka ollakkaan tuli taas kerran vietettyä viikon treenitauko. Tänään kuitenkin kävin salilla tekemässä selkä-hauis-(olkapää) -jumppaa:
1. Kulmasoutu: 45kg-50kg-55kg; 12
2. Ylätalja eteen leveällä otteella: 45kg-47,5kg-47,5kg; 12-10-10
3a. Hauiskääntö mutkatangolla: 15kg-17,5kg-17,5kg; 15-12-12
3b. Viparit taakse kp: 3x6kg; 15
4a. Hauis taljassa yksi käsi kerrallaan: 3x10kg; 12
4b. Viparit sivulle taljassa: 3x5kg; 15
5. Vartalon ojennut 2x15
6. AbCoaster 2x20

Vielä ei pysty sanomaan milloin on seuraava treenipäivä. Viimeistään torstaina ellei kummempia mutkia matkalle osu.