Viime treenistä kulua hurahti taas viikko... Suoraan sanottuna ei oo ollu mitään inspiraatiota lähtee salille.. Voisin vaan nukkua 24/7. Mikään ei kiinnosta.. Käytiin sentään Jussin kanssa lenkillä lauantaina ja sunnuntaina.

Santulla tosiaan otti vointi taas takapakkia.. Niiskuttelua oli paljon ja yöllä nieleskelyä, niiskuttelua ja muita ihmeellisiä ääniä. Niinpä käytiin TAAS eläinlääkärillä maanantaina. Tällä kertaa tosin eri lääkärillä kuin tähän saakka. Tällä kertaa palvelua oli aivan mahtavaa ja Santtu tutkittiin kunnolla. Lopputuloksena sydämen vajaatoiminta ja siihen sitten lääkkeet. Nenä oli puhdas. :) Asia vain taitaa olla niin, että nenän vinkumiseen saa luvan tottua, kun siihen on niin iso operaatio tehty.
Jospa meidän onni kääntyisi viimein?

Töissäkin vaihdoin tiimiä maanantaina. Eikun taas tutustumaan uusiin ihmisiin ja tapoihin, huoh. Nyt kaks päivää vapaata ja sit yhteensä 6 päivän putki töitä, jota seuraakin sitten pidennetty viikonloppu ja reissu eteläsuomeen.

Tänään eksyin myös salille. Olikin jo korkea aika, sillä varsinkin tää päivä on menny ihan lorvailuksi. Alkuun oli motivaatio hukassa, mutta kun vauhtiin pääsi ei meinannut loppua tulla :D Siispä: Vetävät
Lämpöjä matolla hölkäten+kevyesti ylätaljaa
* Kulmasoutu: 40kg-45kg-50kg-40kg; 12
* Alatalja kapealla otteella: 40kg-42,5kg-42,5kg-40kg; 12
* Delt: 3x35kg, 10
* Hauis taljassa: 25kg-30kg-30kg-25kg; 15-10-7-10
* Scott-hauis kp:  3x7kg; 10
* "istumaannousulaite" 3x15
Loppuun viel 10 min crossarilla
Huipputreeni. Alataljassa pienensin liikelaajuutta hieman---> mojova tuntuma selässä! *nam*
Treeni oli oikeeta hermojen lepuutusta. Taas huomas miten tärkee paikka tuo sali meikäläiselle on.

Nyt hurtan kanssa pihalle ja oottelee, milloin Jussi olis valmis pikkujouluista kotiutumaan...