Tulee päivitys tänne vähän viiveellä. Ei vain millään jaksanut perjantaina alkaa kirjottelee, kun unet jäi minimaalisiksi, kun ei yövuoron jälkeen saanut kunnolla nukuttua.
Samoin jäi myös viime viikon treenit varsin minimaalisiksi.

Santulta poistettiin nenästä tikit torstaina. Unta piti kaverille antaa, kun ei muuten ois lankoja saatu nenästä pois. Kaikki vaikutti hyvältä, mutta toisin kävi. Lauantai aamuun mennessä oli about puolet haavasta auki. Verta se ei onneksi vuotanut, mutta hengityksestä kuuli, että haava on liikaa auki. Samoin yöt oli vähän epämukavia, kun räkä valui nenästä ja hengitys ei ollut helppoa.
Maanantain kunniaksi Santtu sai TAAS unta lääkärissä ja nyt nenää koristaa neljä uutta tikkiä + 10 päivän antibioottikuuri. Huoh, jospa meidän onni kääntyis viimeinkin?
Santtu on pienen ajan sisällä nukutettu niin monesti, että herääminen on aika tahmeaa herätyspiikistä huolimatta. :(

Torstaina kävin siis päivällä tekemässä vetävien treenin. Pitkästä aikaa päätin kokeilla miten mave kulkee ;) Kulkihan se, mutta ei kovin mallikkaasti ;)
Lämmöt tuttuun tapaan soutaen+keppijumppaa+venyt
* Mave: 60kg-65kg-65kg; 8
* Alatalja: 3x45kg ; 12 (lyhyet palautukset)
* Delt: 3x27kg; 12 (lyhyet palautukset)
* Hauis mutkatangolla seisten: 3x17,5kg; 12 (lyhyet palautukset)
* Hammer kp: 3x7kg ; 15
* AbCoaster 3x20
Loppuun vielä soutua 5 min
Hertzyykeli miten tuo mave otti koville! Ja tuollaisilla painoilla! Tartteis varmaan tehdä useemmin? Maven seurauksena olinkin sitten koko viikonlopun varsin jumissa. Reidet, pakarat ja selkä olivat niin tiltissä, että yöksi piti ottaa buranaa, jotta sai nukuttua.

Saas nähdä miten sitä "eksyy" salille tällä viikolla...