Perioperatiivinen harjoittelu oli ja meni, hyvä niin. Totesin ainakin sen, ettei leikkaussali ole minun työpaikka, vaikka mielenkiintoinen ympäristö onkin.
Osastolle takaisin siirtyminen ei kuitenkaan käynyt aivan kivuttomasti. Ensinnäkin herätyskello aloitti ulvonnan aivan liian aikaisin aamulla. ;) Lisäksi koko päivä oli varsin työntäyteinen, mennyttä on paikoillaan istuskelu ja peukaloiden pyörittely. Mukavaa oli kyllä vaihteeksi jutustella muidenkin kuin työkavereiden kanssa.

Iltapäivällä oli olo väsynyt, mutta reippaasti köröttelin salille työntävien treeniä tekemään. Edelleenkin pidin treenin varsin kevyenä höystettynä reilulla (miulle) määrällä aerobista sisäsoudun muodossa.
1a) Penkki kp: 3x15kg ; 12
1b) Kiertäjäkalvosimet kp: 3x3kg ; 20
2a)Vinopenkki kp: 3x12,5kg ; 12
2b) Ranskalainen punnerrus kp istuen: 3x12,5kg ; 12
3a) Pystypunnerrus kp: 3x10kg ; 12
3b) Viparit sivulle: 3x5kg:n levyt ; 15
4a) Seated Dip: 3x32kg ; 15
4b) Vatsat laitteella: 3x27kg ; 15

Alkuun  ja loppuun soudin yhteensä 15 min ajan. Oon todella tykästynyt siihen, sillä siinä koko kroppa saa mukavasti lämpöä.
Yhteensä treeniin meni aikaa tunti ja keskisyke oli 66%.
Aivan paras mahdollinen treeni ei ollut, väsymys painoi. Vapaan viikonlopun jälkeen maanantain aamuvuoro on melkoisen tiukkaa, kun ei osaa mennä ajoissa nukkumaan. ;)
 
Loppu viikko menii varsin ahkerasti töissä. Treeneistä en mene tässä vaiheessa sanomaan mitään. Viikonloppuna lähdetään mahdollisesti reissuun savon suuntaan. Eipähän ole sielläkään sitten viime kesän tullut käytyä..
Nytpä kuitenkin telkkua katsomaan ja ajoissa sit nukkumaan, että jaksaa aamulla kampeutua sängystä ylös!
1999469.jpg