Katottiin eilen illalla (vihdoin ja viimein) sinkkuelämää leffa.. Veti oikeasti melkein tipan linssiin seuratessa neljän niin erilaisen naisen ystävyyttä, joka oikeasti kesti hyvät ja pahat ajat. Sitä katsellessa ymmärsin, etten oikeastaan enää usko tosiystävyyteen. Samoin ymmärsin etten ole koskaan myöskään kokenut mitä todellinen ystävyys oikeasti onkaan...

Iloa elämään toi kavereiden näkeminen pitkästä aikaa perjantaina sekä lauantaina. Tuli tarpeeseen ja tartteis nähdä useemmin, että saisi kaikki kesän ajan tapahtumat puitua läpi puolin ja toisin!

Treeneihin tuli parin päivän tauko, joten tänään oli jo korkea aika palata hommiin. Salilla oli porukkaa varsin reilusti ottaen huomioon sunnuntai päivän ja kellon ajan, joten treeni meni sen mukaan mitä paikkoja oli vapaana. Siispä: vetävät
Lämpöjä soutaen+ylätaljaa+kulmasoutua tangolla+pystypunnerrusta tangolla
  • Alatalja: 50kg-52,5kg-55kg ; 10
  • Kulmasoutu kp: 3x25kg ; 10
  • Taljassa narun veto leukaan (takaolat): 30kg-35kg-40kg; 15-15-10
  • Hauiskääntö kp vinopenkissä: 6kg-7kg-7kg ; 15-12-10
  • Hauiskääntö seisten kp: 3x10kg ; 10
  • Vatsarutistus mutkapenkillä: 2x15
  • Lankku 2x30sec.
Loppuun vielä crossailua about 5min

Kulmasoutu meni vähän metsään, kun oli vain matala tasapenkki käytössä. =/ Tuntuma ei ollu sitä mitä oisin halunnut, mutta menihän se noinkin. Mukava perustreeni muuten. Aikaa meni 60 min ja keskisyke oli 66 % (maksimista). Hiki lensi!
Kohtapuoliin olis viel tarkoitus lähteä Santun kanssa tassuttelemaan.

Perjantaina sain muuten viimeinkin ostettua keittiövaa'an itselleni. Pääsee taas helpommin seurailemaan ruokailuja ja hakemaan sitä itselle sopivinta ateria rytmiä ja ateriavalintoja. Nyt jatketaan siitä mihin keväällä jäätiin. On aika viedä suunnitelmat loppuun saakka! Jospa tällä kertaa onnistuisin?
1906261.jpg