Parin päivän ajan ollut polte päästä koiran kanssa metsään jäljestyshommiin. Tänään oli sopivasti vapaapäivä sekä mielettömän hyvä ilma, joten eikun vaan kaupasta paketillinen verilettuja mukaan ja metsään.
Odotukset oli korkeella ja ryminällä tultiin alas, sillä koiran keskittymiskyky oli varsin heikko ja jälki oli about puoleenväliin saakka yhtä sähläystä ja useaan otteeseen sai koiraa ohjata oikeaan suuntaan. Onneksi sentään loppu jälki meni hyvin, joten homman saattoi lopettaa hyvillä mielin. Samalla reissulla tuli leikittyä kameralla ja jotain kuvasaalista tulee blogimerkinnän loppuun. :)

Salilla kävin tekemässä varsin sekalaisen, mutta sitäkin tehokkaamman treenin.
    Lämpöjä soutaen+alataljaa+jalkaprässiä+venyt
    1. Prässi: 2x130kg ; 20
    2. Kulmasoutu kp: 22,5kg-22,5kg-25kg ; 12-12-10
    3a. Latsit taljassa: 3x35kg ; 15
    3b. Takaolat taljassa narulla: 3x35kg ; 15
    4. Askelkyykkykävely: +10kg:n hanttelit 2x15askelta / koipi
    5. Viparit sivulle levypainolla: 3x5kg ;15

Napakka treeni. Latsi+takaolka kombo osoittautui varsin tehokkaaksi ja yläselkä oli varsin tapettu noiden jälkeen. Miun piti tehdä 1-jalan kyykkyä smithissä mutta laite oli varattu joten keksin tehdä askelkyykkykävelyä.. Mikä pumppi!! Reiden ja pakarat tulessa! Saa nähdä miten kipee sitä on huomenna ja ylihuomenna ;)

Huomenna pyörähtää käyntiin viimeinen harjoitteluviikko. Viiteen viikkoon on mahtunut paljon kaikkea kivaa ja mukaan sain roimasti uusia tuttavuuksia, opiskelijatyöryhmän jäsenyyden ja aivan huipun arvostelun kuluneesta harjoittelusta. :) Vielä pitäisi muutama viikko koulussa jaksaa pakertaa ja sitten kesäksi täysin uudentyyppisiin hommiin. Haasteita? KYLLÄ KIITOS! :)

p.s Loppukevennys ála Santtu

1501158.jpg