Oon tässä viime viikkoina miettinyt ystävyyttä aika paljon. Eri ihmisille se merkitsee varmasti eri asioita ku miulle, mutta pääperiaatteet taitavat olla kaikilla samat.
Nykyään tuntuu että kaikki ovat niin kiireisiä, että eivät "kerkeä" pitämään huolta yhtävyyssuhteistaan. Suoraan sanoen mie en oikein usko siihen "kiireeseen", sillä pieni ele, kuten esim. tekstari tai maili ei paljoa aikaa päivästä vie, ainoastaan muutaman minuutin. Pelkkä "Mitä kuuluu?" riittää vallan mainiosti.
Tuntuu et viime aikoina oon itte saanu olla se ns. aktiivinen osapuoli, joka pyrkii kyselemään mitä ihmisille kuuluu. Pakko se on nyt myöntää, et voimat alkaa olla loppu. En enää jaksa tehdä aloitetta, kun kukaan ei kysy mitä miulle kuuluu, ei ainakaan oma-alotteisesti. Viime viikkoina oon käyny läpi isoja asioita ja nyt jos koska tartteisin OIKEETA YSTÄVÄÄ.

Siispä pieni haaste pystyyn: Kertokaa miulle mitä ystävyys on TEIDÄN mielestä? Ja muistakaa omia ystäviänne viimeistään ystävänpäivänä. Pieni maili tai tekstari ei paljoa aikaa vie, mutta saa varmasti hyvän mielen teille molemmille!

1277784.jpg