Tänään tein sen mistä oli eilen puhetta. Nimittäin meidän "viidakko" kasvoi yhdellä uudella yksilöllä, nimittäin isolla jukkapalmulla. Haudoin ajatusta pari viikkoa ja onnistuin melkein Jussia uskomaan, ettei meidän olkkarissa oo moiselle plantulle tilaa. Hahaa, kylläpä vaan sitä tilaa on ja ihan tarpeeks!  Toivottavasti en saa sitä tapettua ihan heti ;) Santtuakin uus tulokas kiinnosti ;)
1272078.jpg

Päivällä tassuttelin kaupungille harjotteluasioissa. Vois sanoo et aika turha reissu. Mut harjottelun ohjaajan kans on aina yhtä kiva jutella koirista. ;)
Illalla sit mars salille. Vuorossa "ekstra"treeni: jalat
    Lämpöjä matolla ja pelkällä tangolla kyykkäillen
    * Takakyykky: 45kg-45kg-45kg-40kg ; 12-12-12-12-15
    * Reiden ojennus: 3x15kg ; 10
    * R. koukistus: 3x35kg ; 15
    * Pohkeet vaakaprässissä: 95kg-100kg-100kg ; 20
    * Lankku: 3xmax
    Loppuun soutulaitteella kikkailua: 5min rauhallista "verryttelyä" ja siihen päällä 5 intervallia (30s+30s)

Että sellasta tällä kertaa. Nuo ojennus- ja koukistuslaitteet on sellasia, että niihin lastataan levypainoja, eli ite laite yksinään painaa varmaan muutaman kilon. Hapotti aika paljon, kun en taas oo pitkiin aikoihin noilla vekottimilla kinttuja kiusannu. ;)
Hapottamisesta puheen ollen, tuo intervallien tekeminen soutulaitteella on myös aikamoista itsensä kiusaamista! Fast channelilla on vinkkiä kuinka homma toimii: http://www.fastchannel.fi/?viewkey=a3bb4700cfddef19fa23
Kannattaa kokeilla! Suosittelen todella lämpimästi!

Jännä huomata ettei kroppa oo oikeestaan yhtään väsynyt, vaikka tänään oli jo kolmas treenipäivä putkeen. Huomenna ois viel aikomus nipistää olkapää-treeni, mikäli enää on mitään intoa, kun päivä menee järkätessä ensiaputapahtumaa 8. luokkalaisille.