Viime viikolta jäi yksi treeni tekemättä. Perjantaina olo oli todella todella väsynyt ja pelkäsin jo joutuvani flunssan kynsiin. Onneksi selvisin kuitenkin säikähdyksellä flunssamörkö jäi tulematta.
Porukat oli käymässä la ja su ja saatiinkin paljon kivoja Thaimaan tuliaisia. =) Tulis nyt vaan kesä et pääsis uusia paitoja käyttämään. :D Sunnuntai iltana avattiin Joensuun ravikausi, joten ilta meni töissä.
Koko viikonloppuna en edes kirjannut syömisiä, mutta tänä aamuna vaa'alla käydessä huomasin iloisen yllätyksen. Lähes kaks kiloo on tultu alas reilussa viikossa. :)  Tosin tietty aika kuukaudesta kerää kroppaan nestettä (ainakin allekirjoittaneella) niin paljon et olo on kuin sotanorsulla. Mrr! Onneks ne nesteet häipyy yhtä nopeesti kuin kertyvätkin.

Tänään olin reippaana likkana jo aamupäivällä salilla. Vuorossa oli rintaa + ojentajia
    Lämpöjä kepillä+venymistä+kevyttä penkkailua  
    1. Penkki: 3x45kg ; 10-10-8
    2. Vinopenkki kp: 15kg-15kg-17,5kg ; 10-10-8
    3. Viparit rinnalle: 3x10kg ; 10
    4a. Ranskalainen punnerrus kp istuen: 10kg-12,5kg-12,5kg ; 15-12-12
    4b. Ojentajat taljassa: 35kg-40kg-40kg ; 15-10-10
    5a. Vatsarutistus pallolla 3x15
    5b. "kerälle meno" pallolla 3x15
    Loppuun wavea n. 8min ; hölkkä matolla 5 min ja tassuttelu matolla n. 8min
 
Toinen ranne on syystä tai toisesta ollut viikonlopusta saakka kipeä ja se luonnollisesti vaikutti mm. penkkiin (rannetukia kun en omista). Olisi suosiolla pitänyt penkata kässäreillä, mut tankopenkki menee paremmin ja käy paremmin rintaan.
Vinopenkissä rohkaisin mieleni ja otin pykälää isommat hanttelit käyttöön. Yllättävän kevyesti liikkui! Eikä ollut edes aloitusasennon kanssa ongelmaa. xD
Wave oli uus airooppinen tuttavuus. Siinä liike muistuttaa luistelua. Ei siitä mikään uus suosikki tullut, mutta piti sitä uteliaisuutta testata. Pitäydyn jatkossa crossissa, soutulaitteessa ja matossa. :D
Anyway hyvä treeni. Ajatus olisi vaan saanut pysyä paremmin treenissä eikä koulu-/työasioissa.