Huh, ei tää tällänen "etätyöskentely" omasta kodista käsin. En oo täysimittaisen koulupäivän jälkeen yleensä näin naatti. Pöh. Sain kuitenkin jotain aikaseks, nimittäin siivottua kämpän ja viimeinkin vaihdettua mullat yhdelle kasville sekä survottua pitkään pitkin poikin olohuonetta levällään olleet vaatteet vaatekaappeihin. Jes!

Fyssäri kävi tänään Santtua kattomassa. Saatiin kotijumppaohjeet ja jos/kun ongelmat alkaa uudeleen soittelen heti fyssärille. :) Olo keveni huomattavasti, kun opin tänään lisäkonsteja kuinka auttaa kipeää koiraani. Ja samalla tuli paljon mielenkiintoista tietoa koiran anatomiasta. :)

Illalla hilppasin salille väsymyksestä ja laiskotuksesta huolimatta. Vuorossa selkää ja hauvista:
    Soudin-venyin-lämmittelin lisää-venyin lisää
    * Kulmasoutu tangolla: 45kg-50kg-50kg ; 8
    * Alatalja rusetilla: 3x45kg ; 12-15-15
    * Kulmasoutu kp: 3x20kg ; 10
    * Hauis mutkatangolla: 3x10kg + tanko ; 12-12-11
    * Hauis taljassa myötäotteella: 2x25kg ; 10
    * Vartalonkierrot lattialla +10kg 3x20

Olipa harvinaisen voimaton jumppa. Rauta paino tolkuttomasti ja miun aineenvaihdunta on ilmeisesti saanut jonkun turbovaihteen päälle, sillä hikoilen pienestäkin rasituksesta kuin pieni sika! Jospa ne makkaratkin sais kyytiä, kun aineenvaihdunta on saanut vauhtia. ;)
Alataljaa tehdessä iski jonkunlainen sisun puuska ja rutistelin lapoja yhteen hurjat 15 kertaa. Haluun selkään leveyttä!! Ja ylätalja oli taas varattu joten tyydyin alataljaan...
1287912.jpg

Jospa sitä huomenna paremmilla voimilla. Tää lähtee nyt Santun kanssa haistelemaan raitista ilmaa!