Menipäs hyvin koko päivä ohi. Ei ollu harjottelun tiimoilta menoja, joten päivä meni kotona möllöttäessä. En oikein edistyny ees tenttiin lukemaan (vaikka ois pitäny). Työpöydän sain kuitenkin vihdoin ja viimein raivattua, hyvä minä! Se onki oottanu siivousta varmaan kesästä saakka. :D Ja uusia kasvejakin ois kiva saada. Kaisaa, viidakko kutsuu!! ;) Eilen piti käydä pari esikkoa ostamassa, kun olivat niin älyttömän nättejä.. Kuvaa tulee, kunhan toisen koneen ääreen istahdan. :)
1270022.jpg

Illasta taas salille. Vuorossa oli selkä-hauis jumppailua.
    Lämpöjä soutulaitteella 3min + kevyttä kulmasoutua tangolla
    * Kulmasoutu tangolla: 45kg-47,5kg-47,5kg ; 10
    * Alatalja rusetilla: 45kg-50kg-50kg ; 12
    * Kulmasoutu kp: 17,5kg-20kg-20kg ; 10
    * Hauis mutkatangolla: 3x10kg+itse tanko ; 12
    * Hauis taljassa vastaotteella: 20kg-25kg-25kg ; 10
    * Vartalonkierrot lattialla +10kg 3x25
    Loppuun 10min crossilla

Ylätalja muuttui vauhdissa alataljaksi, mikä oli tosi hyvä ratkaisu. Keskittymällä keskityin nipistämään niitä lapoja yhteen ja hyvän tuntuman sain. Painot ois kyl voinu jättää alle 50, mut ahneus iski, kun 45 tuntu niin kevyelle. ;)
Operaatio forkut parempaan kuntoon jatkui tänään. Vastaotteen vaihdoin myötäotteeseen taljaliikkeessä ja yllätyin miten hyvin pystyin tekemään! Eikä forkuissa edes pahalle tuntunut.

Selailin päivällä treenivihkoa taaksepäin ja vertailin millaista kehitystä on tapahtunut. Yhdessä vaiheessa olin kesällä seurannut painoa enemmän ja nyt kun se painomäärän näin, olin kesällä keijukainen verrattuna nykyiseen!! Ihan vihaks pisti, sillä olo on muutenkin epämukava tässä kropassa ja vaaka kertoo samaa armotta... Kuinka oon taas kerran päästäny itteni tähän jamaan?? Ruokailuissa on edelleenkin viilaamista, varsinkin pitkien koulupäivien jälkeen ja viikonloppuisin tulee sorruttua ties mihin moskaan. Hävettää!!
Mie tunnetusti oon sellanen persoona, joka hukuttaa pahaa oloaan ruokaan. Mitä enemmän ikäviä asioita mielessä pyörii sitä enemmän tulee ruokaa suuhun lapattua. Tämä asia on jo pitkään ollut tiedossa, mutta selvästikkään en ole virheistä oppinu. Nyt en voi edes vedota ylimäärä kaloreihin lihasmassan kasvatuksen toivossa. Se on paska puhetta! Vähämpikin riittäs tuloksien saamiseen!
Ehkäpä tiettyjen asioiden selvittäminen on saanut valettua minuun edes hieman itseluottamusta ja sitä tarmokkuutta mitä kesällä oli.

Siispä tavoitteena miinus 5-6kg kesäkuun alkuun mennessä! Tukea siinä tarvitaan, ja toivottavasti sitä saan? Ei muuta kuin taas vaaka esille ja päivittäiset kirjaamisen kalorilaskuriin. + airooppista treeniä enemmän. Piru vie, haluun kerrankin onnistua jossakin!!