Tänään sain jopa tenttiin luettua :D Paremminkin ois tietty voinut, mutta ainakin olin ahkerampi kuin eilen. ;) Täytyy vielä nyt illalla lukea ja viikonlopun aikaan hioa mummukoitten jumppa valmiiksi.

Koko päivän odotin salille pääsyä sillä olkapäistä on tullut suosikki treenattavat ja viime viikolta olkapäät jäi ilman treeniä.
    Soutua muutama minuutti+keppijumppaa+kiertäjäkalvosimia
    1. Pystypunnerrus kp: 12,5kg-15kg-15kg ; 10-8-8
    2a. Pystypunnerrus smith: 20kg-22,5kg-22,5kg + smith ; 8
    2b.Viparit sivulle levyllä : 3x5kg ; 15
    3. Viparit taakse istuen kp: 3x6kg ; 15
    4. "istumaannousulaite" 2x15 hiiiiitaaaaasti
    5. Davidin vatsakone +20kg 2x15
    Crossilla 15 min rasvan tiristelyä

Tätä kannatti odottaa! Energiatasot oli huipussaan ja reilusti otin isompia rautoja käyttöön. Tähän saakka oon esim. pystypunnerrusta 15kg:n hantteleilla tehny vaan 6 toistoa ja nyt irtos 8 yllättävän helposti (ei tosin siltä näyttänyt kun peilistä vastaan katsoi irvistävä naama).
Jos ois salilla ollut vähemmän porukkaa oisin vääntänyt triplasarja tekemällä pystypunnerrusta+vipareita sivulle+vipareita taakse. Samoin voisi kokeilla Bodauksesta lukemaani vinkkiä että ensimmäisenä tekisi viparit alta pois ennen punnerruksia.

Eilen illalla vielä ajattelin treenin jälkeen, että näinköhän treeni meni edes oikeille lihaksille. Aamulla kuitenkin odotti "iloinen" yllätys, kun huomasin selkälihasten olevan aikamoisen kipeät! Ja illalla vielä olin ihan varma että kaikki se ähellys meni vaan ja ainoastaan forkuille! :D Jeij!
Jospa mie sit kuitenkin saisin lihasta kasvatettua myös selän puolelle?

Mutta nyt kutsuu mua telkkari ja löhöasento sohvalla =)