Tänä aamuna ei ihme kyllä tehnyt tiukkaa. Olin hereillä jo ennen kellon sointia, mutta en viittiny vilkasta paljonko kello on etten saa kuolaavaa Santtua mahan päälle ;)

Suuntasin salille suoraan koulusta eli olin hieman yli 10 salilla. Vuorossa oli selkä-hauis-takareisi treeni.
    Lämpöjä crossilla 5min + kepin pyörittelyt
    * SJMV: 3x50kg ; 10
    * Ylätalja leveällä otteella (eteen): 35kg-37,5kg-37,5kg ; 10
    * Kulmasoutu tangolla: 30kg-35kg-35kg ; 10
    * Keskitetty hauis taljassa: 3x25kg ; 10
    * Hammer kääntö istuen: 6kg-7kg-7kg : 10
    * Kulmasoutu kp:12,5kg-15kg-15kg ;10
    * Vartalon kierrot lattialla +10kg ; 3x20
    Loppuun 15min fat burn crossilla

Minuu harmittaa et mavea ei oo tässä uudessa ohjelmassa :D Muutenkin jalat jää todella vähälle huomiolle. Taidan siis treenata koipia, mikäli kerkeän sen yhden "ylimääräisen" treenipäivän lisäämään viikkoon.
Hauisten (varsinkin keskitetyn) kanssa taas kerran yliarvioin itteni, joten pudotan siinä hieman painoja. Muuten tuntui todella kevyeltä!! Tuntuman sain, mutta selkä ei tuntunut ollenkaan väsyneeltä.
Edelleenkin myös mietityttää nuo toistomäärät. 14 ja 16 tuntuu TODELLA paljolta! En muutenkaan oo mikään pitkien sarjojen ystävä. Täytyy miettiä vielä noita toistoja lisää ja muokata niitä mahdollisesti hieman liikekohtaisemmaksi. Idean meinaan kuitenkin pitää toistaiseksi samana. Mie kuitenkin haluan kasvattaa massaa ja siihenhän toimii parhaiten lyhyet ja raskaat sarjat.

Huomenna tai perjantaina sitten viiminen treenipäivä. Ellen sitten innostunu molempina päivinä salille lähtemään ;) Tosin tenttiinkin pitäisi lukea.. :D Asiat pitäis taas kerran asettaa tärkeysjärjestykseen. ;)

Santulla oli tänään aika lekurille. Poitsu sai rokotukset ja eturauhanen tarkistettiin, joka oli taas isoks kasvanu. =/ Ei kuitenkaan onneksi ole vielä alkanut vaivaamaan. Saa nähdä joutuuko pojun leikkauttamaan vai käydäänkö me n. puolen vuoden välein piikki hakemassa.  

Mutta nyt lenkittämään poitsu(j)a ja illaksi töihin!