1115740.jpg

Päivät on ihan sekaisin, kun oli itsenäisyyspäivä välissä ja koulupäivät on ollu normaalia lyhyempiä. Tänäänkin ollut ihan lauantai olo.

Aamulla siivoilujen jälkeen suuntasin salille. Vuorossa olkapäitä ja pohkeita.Vireystila ei ollu paras mahollinen ja treeni meni läpi suunnilleen 80% tehoilla. Olkapäissä ei ollut läheskään samaa tunnettu kuin esim. viime viikolla. Jumppa näytti tältä:
    Kepin pyörittelyä ja kiertäjäkalvosimia lämppäriksi
    * Pystypunnerrus kp_ 10kg-12,5kg-12,5kg ; 10
    * Pystypunnerrus smith: 10kg-12,5kg-12,5kg (+ite laitteen antama vastus) ; 10
    * Viparit taakse: 3x7kg ; 10
    * Pohkeet pohjeprässissä: 3x30kg ; 12
    * Viparit sivulle: 7kg-7kg-8kg ; 10
    * Jalan nostot/laskut penkillä : 15-10-10 ( vähän hyyty)
    * Janda-rutistus: 3x10

Olin vähän pettyny tuohon pystypunnerrukseen smithissä. Ootin siihen isompia painoja, mutta ei niin ei. Etuolkapäissä tuntui ihan toisella tavalla kuin kässäreillä tehtynä. Noo, siitä ne painot (toivottavasti) nousee. 
Airooppista ei ollu intoa tehdä.. Oli kiire shoppailemaa :D

Oon nyt aamuisin ryhdistäytynyt ja käyttäny Santun ite aamulenkillä keskiviikosta lähtien. :D Ja vielä ihan vapaaehtoisesti ;) Kovin yritän taas tuota laiskistunutta aineenvaihduntaa saada kiihtymään. Njäh en tiiä auttako se löntystely, kun herran täytyy niin tarkkaan saada hajut nuuskittua... Ainakin herää kunnolla jos ei mitään muuta. Lenkit on nyt Santun kanssa normaalia lyhyempiä kun poitsulla on toisesta takajalasta antura haljennut. =/