Mukava viikonloppu takana Savonlinnassa. Tuli shoppailtua ja syötyä hyvää ruokaa. :P Sunnuntaina kävin äitin kanssa Savonlinnan uudella Lady Linella. Olin varsin pettynyt! Pelkkiä laitteita, ei peilejä ja käsipainot piilossa eikä niitä oltu asiakkaita ohjattu käyttämään! Ohjalmat oli tehty suoraan jonkun säännön mukaan ilman persoonallista otetta verrattuna Kaislaan jossa itse käyn. Ohjasin sitten äitiä tekemään joitain yleispäteviä liikkeitä ja äiti koki ne hyvänä.

Oma treeni oli huuli pyöreänä ihmettelemistä ja kokeilua. :D Parasta oli Push down taljassa narulla :D :D Ja juoksumatto jossa innostuin ravaamaan kuin paraskin ravihevonen ;)
Testailu näytti tältä:
    Lämppäriksi 10min crossilla
    * Selän ojennus laitteessa: 3x15 ; 75-85-95 (PAINOYKSIKÖSTÄ EI MITÄÄN HAJUA!?!)
    * Vatsat laitteessa: 3x15 ; 55-65-75
    * Pystypunnerrus laitteessa: 3x10 ; 45-55-65
    * (Hammer) Soutu laitteessa (istuen) ; 3x12 ; 3x60
    * Push down taljassa narulla: 12-10-10 ; 70-80-80
    Loppuun 12 min intervalli juoksumatolla + vartalonkiertoja laitteessa

Kutem näkyy tuli testailtua vähän kaikkea. Tuo soutu-laite paljastui todella hyväksi! Liikerata oli laaja ja siinä tuli automaattisesti tehtyä työ oikeilla lihaksilla. Suuren suuri plussa siitä! Vatsalihaslaitteet oli hyviä, mutta kaipaisin ihan perus vatsapenkkiä ja fitnesspalloa.
Ryhmäliikuntatunnit on varmasti huippuluokkaa vetäjät tuntien, salista iso miinus. En voisi kuvitella itseäni sinne säännöllisesti treenaamaan.

Tänään olisi pitänyt mennä töihin, koska on toiseksi viimeiset ravit, mutta olin sitten hyvin mennyt unohtamaan torstain tentin, joten täytyy jäädä kotiin lukemaan. Stressiä pukkaa sillä olisi vielä ennen lomaa yhteensä 5 tenttiä ja pari tehtävän palautusta ja aikaa enää 3 viikkoa. Huh huh! Onneksi tiedossa on pitkä loma!