Inhottavia nuo iltavuorosta suoraan aamuvuoroon siirtymiset. Kotiin kun pääsee on mentävä melkein suoraan suihkun kautta sänkyyn ja uni on levotonta, kun työasiat vain pyörii mielessä. Harvase yö näen unia töistä ja herään sit siihen, kun Jussi kuorsaa vieressä, jolloin tajuan olevani kotona... Niin paljon kaikkea tapahtuu työvuoron aikaan, että ajatukset vain pyörii siellä.
Vielä kolme viikkoa jäljellä... nopeasti on aika menny (toteen tän saman joka kerta ku tänne kirjotan :D )

Tänään menin suoraan töistä salille tekemään rinta-hauis jumpan. Yllätys yllätys ajatukset harhaili jossain ihan muualla ja päätäkin särki. Tuloksena siis tälläinen junppa:
    Lämmittelyä kepillä + normi penkkiä (tangolla) tehden
    * Vinopenkki levytangolla: 25kg-25kg-27,5kg-27,5kg ; 10
    * Penkki kp: 4x12,5kg ; 10
    * Keskitetty hauiskääntö taljassa:  22,5kg-25kg-25kg-25kg ; 10
    * Hauiskääntö suoralla tangolla: 4x 12,5kg ; 10         | laiskana en jaksanu lisätä enempää painoja ;)
    * Flyessit taljassa: 4x15kg ; 10
    * Hauiskääntö kp: 7kg-8kg-8kg-8kg ; 10
    * Vatsarutistus Davidin laitteessa + 20kg ; 4x15

Taas kerran puuttu into rintatreenistä tyystin. Päänsäryllä oli varmasti vaikutusta asiaan. Rahkeita ois ollu kovempiin painoihin, mutta en vaan niitä ottanu... Miks en? No en tuota tiedä...
Positiivista kuitenkin, että mihinkään ei koskenut... ei olkapäihin eikä selkään. Hyvä!

Päätin myös syömisten suhteen ottaa itteeni niskasta kiinni. Taas kerran. Punnitsemaan ja kaloreita laskemaan en nyt rupea, mutta edelleen pyrin vähentämään niitä hiilareita ja lisäämään proteiineja ja rasvoja. Aina aloitan niin reippaasti, mutta toteutus jää ajan mittaan puolitiehen.
Melkein voisin ottaa kropasta mittoja ja seurailla muuttuvatko ne lukemat mihinkään. Jos nyt edes sen verran saisin aikaiseksi ;) Katellaan! ;)

Ohessa kuvaa eilisistä eväistä (lämpimän ruoan lisänä):
1004713.jpg