Eilinen meni lepäillessä. Aamulla kuitenki kävin 4 kilsan lenkillä Santun kanssa. Ja iltapäivällä pyöräilin töihin.
Päivällä kävin myös Santun kanssa treenaamassa tottista pitkästä aikaa. Seuraaminen oli hieman unohduksissa, joten sitä lähinnä muistuttelin herran mieleen. Lisäks harjoteltiin seuraamisesta maahan menoa. Poitsu toimi tosi hyvin! Pitkään ei jäät jankkaamaan, koska oli sen verran kuuma. Yhteensä ulkoiltiin n. tunti. Oli kivaa!!!

Tänään hurautin uudella pyörällä salille. Ai vitsitti miten kiva sillä on ajaa :D Se kulkeeki paljon kovempaa ku entinen xD
Salilla tein siis jalka-vatsa treenin, kuten aina torstaisin on tapana. Lepoviikko oli tehny ihmeitä ja kaikissa liikkeissä sain lisätä painoja. Mahtava fiilis! Varsinki ku muistelee edellistä jalkatreeniä joka meni niin huonosti ku olla ja voi.
Vatsoja tein ahkerana tyttönä pallolla 3x15, penkillä 2x15, laitteessa 3x25 (siten että en vahingossakaan fuskannu lonkan koukistajilla) ja vielä kylkiä taljassa 2x25. Hyvä junppa kaikin puolin.

Tänään onki vapaata töistä ja vapaata jatkuu aina maanantaihin saakka. Huomenna ois tarkotus lähtee mökille, kunhan Jussi pääsee töistä joskus iltapäivällä. Aamupäivällä on siis hyvin aikaa käydä tekemässä viikon viiminen puntti. Aattelin myös pakata viikonlopuks mukaan juoksukengät ja sykemittarin, jotta voin hyvin käydä lenkillä ja ehkä jopa vähän loikkia portaita, joita meidän mökiltä löytyyki ihan kiitettävä määrä :D Santun kans ois myös tarkotus treenata jälkeä. Toivottavasti tällä kertaa muistaisin ottaa edes jälkiliinan mukaan!

Jep mut nyt meen tiskaamaan ja sit lähen kentälle Santun kanssa treenailemaan vähäks aikaa tottista.