Jees, aamulla ennen salille lähtöä ei ois voinu treeni vähempää kiinnostaa. Mielessä pyöri vielä eilinen turhanki elävästi. Kuitenki sain treenistä hyvän ja ei se sit niin kauheeta ollukkaan :D Jokaisessa liikkeessä sain taas nostettua ihan kiitettävästi painojakin. Ja sit tapahtu ihme: vipareita tehdessä näytti että miun olkapäissä ois LIHASTA! WIPIIIII!!!!! Ei oo ihan hukkaan menny :D Motivaatio kasvo kummasti ;)

Ens viikolla kuitenki ansaittu kevyt/lepo/palautteleva viikko =) Punttitreenin vois varmaan kaks kertaa tehdä niin että tulee kertaalleen koko kroppa käytyä läpi. Muina päinvinä pyrin tekemään sopivissa määrin aerobista, aivan kuten ohjaaja kehotti. Ens viikko on myös hyvä viikko kyykkyharjotuksille ja liikkuvuusharjotuksille. =)

Säännöllinen venyttelyki on tuottanu tulosta. Varsinki lonkan koukistajat on paremmassa kunnossa ku pitkään aikaan. =) Myöskään takareidet ei oo niin pahassa juntturassa ku pari kk sitten. Suurin ongelma on tuo niska-hartia seutu joka tuntus olevan niin kestojumissa ettei venyttelyt tunnu auttavan. Pitäs saada tilattuu aika hierojalle.

Jäin Santun kanssa tokoilut eilen tokoilematta ku kärsin aika mojovasta päänsärystä :( Käytiin sit kuitenki reipas kolmen kilsan lenkki tekemässä ja alko miulaki olo helpottamaan.
Tänään vois sen tokon tehdä ja viikonloppuna jos säät sallii vois käydä jäljellä pitkästä aikaa. :)